Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Листопада, 2018 р., 12:27
  Страшно казати, що ми вже звикаємо до повідомлень з екранів телевізорів, газетних шпальт про факти насильства в сім’ї з яких переважно починаються всі новини. Гинуть зачинені в хаті, без догляду дорослих, малолітні діти... доведена до відчаю жінка вкорочує віку своєму чоловікові, бо несила терпіти постійні його знущання над нею і дітьми...
30 Жовтня, 2018 р., 17:23
  26 жовтня 2018 року об 11.00 год. в концертній залі обласної філармонії ім. М.Д.Леонтовича відбувся 2-й фестиваль подільських громад під гаслом «Відродимо село - розквітне Україна».
19 Жовтня, 2018 р., 16:33
  13 жовтня Студенянська ОТГ відзначила День Покрови Пресвятої Богородиці, День Захисника України, День Українського Козацтва.
19 Жовтня, 2018 р., 06:55
  Впродовж вересня-жовтня 2018 року на території Студенянської ОТГ начальником служби у справах дітей спільно з старшим інспектором із ювенальної превенції Піщанського ВП Бершадського ВП ГУНП у Вінницькій області, фахівцем із соціальної роботи, інспектором відділу освіти, культури молоді та спорту проведено профілактичний тренінг на тему «Шкільний булінг». В рамках проведення Європейського дня боротьби торгівлею людьми в загальноосвітніх навчальних закладах громади проведено інформаційні заходи на тему «Торгівля людьми».
08 Жовтня, 2018 р., 15:04
  В першу неділю жовтня Україна відзначала чудове свято - День працівників освіти. Вчитель – це людина, яка плекає розумне, успішне і виховане покоління. Це свято - чудова можливість висловити вдячність тим, хто за велінням серця навчає йти по життю.
14 Вересня, 2018 р., 15:32
  Найціннішим скарбом людства і кожної країни є наші діти. Саме вони в своїх руках тримають ключі від нашого мійбутнього. Кожна дитина- чистий струмок, який потрібно підживлювати джерелами любові, ніжності, турботи та добра. Але, на жаль сьогодення багатьох українських дітей є нерадісним: війна, малозабезпеченість батьків, економічна незахищеність призвели до того, що діти швидко пізнають недосконалість світу, втрачають своє дитинство.
11 Вересня, 2018 р., 14:31
  З нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в закладах освіти Студенянської ОТГ 7 вересня була проведена урочиста лінійка. На лінійці учням розповідали про важливість ведення здорового способу життя та користь від занять спортом.
05 Вересня, 2018 р., 17:20
  Перше вересня це завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.
05 Вересня, 2018 р., 11:08
  Об’їзд закладів освіти Студенянської ОТГ
30 Серпня, 2018 р., 06:28
  29 серпня 2018 року відбулося розширене засідання колегії відділу освіти, культури, молоді та спорту.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь