Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

11 Січня, 2018 р., 10:17
  10.01.2018р. на базі опорного навчального закладу «Студенянська ЗОШ І-ІІІ ст..» відбулося І засідання Ради освітнього округу. На засіданні були присутні: голова Студенянської сільської ради Кирнасівський О.П. та його заступник Ружицька В.Г., працівники відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Королюк Н.І, Кирнасівська С.В., Бабина І.В., директори та заступники закладів освіти і культури Студенянського освітнього округу.
27 Грудня, 2017 р., 11:38
  27 грудня 2017 року о 13 годині в приміщені Студенянської сільської ради (с. Студена, вул. Соборна, 42 ) відбудеться ІІ засідання конкурсної комісії – співбесіда з кандидатами на посади керівників закладів культури Студенянської об’єднаної територіальної громади, в зв’язку із запровадження контрактної форми роботи для керівників закладів культури: Студенянського БК, Гонорівського СБК, Чабанівського СК.
20 Грудня, 2017 р., 17:16
  Із першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята, які ми розпочинаємо зі святкування Дня Святого Миколая - це улюблене та очікуване багатьма дітьми свято покровителя дітей і мандрівників.
14 Грудня, 2017 р., 15:26
  21 грудня 2017 року о 10 годині в приміщені Студенянської сільської ради (с. Студена, вул. Соборна, 42 ) відбудеться І засідання конкурсної комісії по розгляду документів кандидатів на посади керівників закладів культури Студенянської об’єднаної територіальної громади,
16 Листопада, 2017 р., 10:09
  Довгоочікуваний міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям Листопад дарує нам гарні дні з приємними подіями, які ввійдуть в історію Студенянської об’єднаної територіальної громади. Сьогодні розпочато реалізацію проекту «Міні-футбольний майданчик зі штучним покриттям по вулиці Соборна в селі Студена Піщанського району Вінницької області - будівництво».
13 Листопада, 2017 р., 08:47
  З метою запровадження контрактної форми роботи керівників закладів культури Студенянської об’єднаної територіальної громади, Студенянська сільська рада оголошує конкурс на посади керівників закладів культури (Студенянського БК, Гонорівського СБК, Червонополянського СК, Чабанівського СК, Брохвичанського СК )
13 Листопада, 2017 р., 08:39
  Студенянська сільська рада формує склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на керівників закладів культури Студенянської об’єднаної територіальної громади, в зв’язку із запровадження контрактної форми роботи для керівників закладів культури: Студенянського БК, Гонорівського СБК, Червонополянського СК, Чабанівського СК, Брохвичанського СК.
06 Листопада, 2017 р., 12:44
  Асоціацією ОСББ Вінниччини за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Перша об’єднана територіальна громада, орієнтована на забезпечення своєї безпеки» за результатами соціологічного опитування думки жителів Студенянської об’єднаної територіальної громади з окремих питань безпеки та впровадження поліцейської діяльності, орієнтованої на потреби жителів громади розроблений проект Програми забезпечення безпеки і правопорядку Студенянської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
27 Червня, 2017 р., 10:38
  З днем Конституції України!
27 Червня, 2017 р., 07:37
Звернення   Ми, депутати Студенянської сільської ради, наполягаємо на якнайшвидшому законодавчому врегулюванні питання передачі органам місцевого самоврядування повноважень щодо розпорядження землями за межами населених пунктів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь