Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

15 Серпня, 2023 р., 14:23
30 серпня відбудеться онлайн захід «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!» для молодих людей у віці 16-35 років.
11 Серпня, 2023 р., 22:10
Громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» вже більше 23 років розробляє і втілює дієві програми впровадження змін. Основні напрямки діяльності організації є: активізація мешканців громад, розширення участі людей в ухваленні суспільно важливих рішень; розвиток активної життєвої позиції та творчого потенціалу, професійна орієнтація; впровадження програм з працевлаштування, відкриття власної справи, підвищення економічної спроможності населення.
11 Серпня, 2023 р., 22:09
До уваги керівників громад! Якщо у вас є куди прикласти робочі руки, щоб вирішити соціально-побутові питання громади - організуйте громадські роботи разом із службою зайнятості!
11 Серпня, 2023 р., 09:07
Буває, що у відповідь хочеться кричати. Гнів, страх, розпач переростають в агресію, і контролювати цей клубок емоцій стає надзвичайно важко: ми буквально відчуваємо бажання трощити меблі, жбурляти речі, навіть робити комусь боляче.
11 Серпня, 2023 р., 08:30
Тульчинське РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області звертається до  мешканців району з застереженням дбати про власну безпеку під час відзначення Незалежності України. Пам’ятайте, небезпека може виникнути на кожному кроці!  
09 Серпня, 2023 р., 09:32
У серпні Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Україна запустять освітні ініціативи для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Навчання відбуватиметься у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові та Миколаєві на базах провідних вишів.
09 Серпня, 2023 р., 09:31
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів створила телеграм-канал «Захист прав споживачів».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь