Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

17 Липня, 2023 р., 09:15
           14 липня виповнюється сім років з Дня загибелі нашого земляка, воїна АТО - Дунаєвського Сергія Михайловича, солдата зенітно-артилерійського взводу 46-го окремого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України «Донбас Україна». Сергій загинув у місті Мар'їнка  Донецької області під час артилерійського обстрілу.
13 Липня, 2023 р., 14:15
Більшість українців (71%) останнім часом відчували стрес – через повномасштабну війну, фінансові складнощі, соціально-політичну ситуацію в країні, стан здоров’я та робочі проблеми. Лише кожен п’ятий з опитаних громадян (21%) не помітив у своєму житті сильної знервованості.
13 Липня, 2023 р., 14:15
За дослідженнями фізіології людини "An adaptability limit to climate change due to heat stress", максимальна температура повітря, для комфортного самопочуття знаходиться на позначці до +24°С.
12 Липня, 2023 р., 13:34
Поліцейські Вінниччини розповіли про схему "виграш призів". Аферисти телефонують або надсилають SMS-повідомлення про те, що ви виграли "цінний приз", а щоб його отримати, потрібно сплатити податок в розмірі 1% від вартості виграшу.
12 Липня, 2023 р., 13:33
У Міністерстві соціальної політики України зазначають, що держава продовжує фінансування однієї з найбільших програм соціальної підтримки ВПО та уточнює параметри її надання.
12 Липня, 2023 р., 13:33
Щодня до юристів системи БПД звертається понад 150 людей, які через воєнні дії були вимушені покинути свої домівки і змінити місце проживання. Всі вони, зазвичай, мають низку правових проблем та потребують їх швидкого вирішення.
12 Липня, 2023 р., 13:30
Набувають чинності зміни до законодавства (норми Закону №1978), які забороняють рекламу електронних пристроїв для куріння та продаж е-сигарет і рідин до них з ароматичними та смаковими добавками.
11 Липня, 2023 р., 15:09
Хочете отримати державну підтримку або допомогу в пошуку роботи? Шукайте, де отримати послуги, на Гіді з державних послуг, а не на мапах. На платформі розміщена покрокова інструкція, як отримати допомогу у зв’язку з безробіттям
11 Липня, 2023 р., 15:05
Хочете перевірити свій стан здоров’я?  Приходьте на нашу медичну локацію!  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь