Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

20 Вересня, 2023 р., 09:09
«Обирайте післяплату» - це основна порада поліції для тих, хто купує товари в мережі Інтернет.
20 Вересня, 2023 р., 09:09
На вулиці стало прохолодніше. Попри це споживання електроенергії продовжує триматись на максимальних позначках. Тим часом багато блоків теплових та атомних електростанцій і досі у планових ремонтах. А значить енергосистемі потрібна допомога кожного споживача.
19 Вересня, 2023 р., 16:11
Поки  російські  окупанти  намагаються забрати  в  нас  незалежність,  суверенітет,  нищать  нашу  спадщину  та  природу , ми,  українці -  незламні  й  продовжуємо  боронити  свою  державу,  кожен  на  своєму  фронті.  Молодь  та  громадяни  об’єднують  зусилля  і  разом  тримають  екологічну  оборону.
19 Вересня, 2023 р., 13:52
#є_Робота За підсумками 8 місяців 2023 року Вінниччина входить до п’ятірки регіонів з найбільшою кількістю ухвалених рішень за програмою "Власна справа".
15 Вересня, 2023 р., 12:47
Спалахи кору в Україні  циклічні й відбуваються  в середньому кожні  4-5 років. Вони стаються через те, що діти пропускають планові щеплення і в суспільстві накопичується кількість людей без імунітету.
15 Вересня, 2023 р., 12:46
Вакцини, окрім самих складників, які безпосередньо «навчатимуть» імунну систему впізнавати збудника хвороб або його складові, містять й інші компоненти – які часто й викликають осторогу в деяких людей. Розберімося, що додатково можуть містити вакцини насправді, і чи варто цього остерігатися?
15 Вересня, 2023 р., 12:44
З 13 вересня в Урядовому контактному центрі запрацювала спеціалізована «гаряча лінія» з питань реабілітації, протезування/ортезування та забезпечення іншими  допоміжними засобами реабілітації військовослужбовців, які отримали поранення.
14 Вересня, 2023 р., 15:30
Відбувся захід з вшанування пам'яті Героїв України,  мешканців Студенянської громади річниця смерті АНАТОЛІЯ КРАСНОБАЄВА та 8 річниця Сергія КІЧМАРЕНКА за участі секретаря сільської ради Вадима Мазурика,  працівників сільської ради, учнів Студенянської ліцею.
12 Вересня, 2023 р., 10:29
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», що здійснюється за ініціативи Олени Зеленської, міжнародними експертами Israel Trauma Coalition та ГО «Безбар'єрність» проводилося навчання з основ психологічної підтримки для працівників служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь