Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

14 Червня, 2023 р., 14:22
Щоб отримати кошти на ремонт домівки, що постраждала від російської агресії, потрібно повідомити про пошкоджене майно, подати заяву про виплату в застосунку Дія та відкрити спеціальну картку єВідновлення. Саме на цю картку ви отримаєте кошти на товари й послуги для ремонту.
13 Червня, 2023 р., 16:16
Постраждалі від домашнього насильства мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, зокрема, на послуги адвоката чи юриста для представництва інтересів у суді.
13 Червня, 2023 р., 16:12
12.06.2023 року відбулася щотижнева оперативна нарада сільського голови Олексія Кирнасівського з старостами сіл громади та начальниками відділів.
09 Червня, 2023 р., 12:16
19 травня 2023 року постановою КМУ № 540 були внесені зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу.
08 Червня, 2023 р., 12:00
Як зазначила Перший заступник Наталя Заболотна, нова Постанова врегульовує процедуру усиновлення та влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які знаходяться за кордоном, саме в українські сім’ї та дитячі будинки сімейного типу під час воєнного стану.
06 Червня, 2023 р., 12:11
Одним з основних напрямків діяльності держави є забезпечення найкращих інтересів дитини. Через війну, розлучення батьків, усиновлення, переміщення (евакуацію), насильство сьогодні кожна дитина може вступити в контакт з системою правосуддя в тій чи іншій формі. Тому важливо забезпечити підтримку дітей та захист їхніх прав на всіх етапах взаємодії з правосуддям.
06 Червня, 2023 р., 12:11
Від сьогодні до програми державної допомоги єВідновлення зможе підключитися бізнес, який займається продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь