Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

06 Червня, 2023 р., 12:10
Слава Україні! Розпочалася чотириста шістдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої країни. Цієї ночі російська федерація знову завдала масованого ракетного удару по Україні. Під час атаки ворог застосував 35 крилатих ракет. Проте, усі вони були знищені в повітрі нвшими захисниками. Протягом минулої доби противник завдав 4 ракетних та 64 авіаційних ударів, здійснив 64 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди.
06 Червня, 2023 р., 12:10
Міністерство юстиції України інформує про запуск інформаційної кампанії системи надання безоплатної правової допомоги для постраждалих від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства.
06 Червня, 2023 р., 12:09
Начальник ОВА Сергій Борзов привітав журналістів із професійним святом: "Чесні. Оперативні. Гострі. Сміливі. Самовіддані. З посиленим відчуттям справедливості. Ви довіряєте лише фактам. Протидієте брехні, навіть ризикуючи власним життям.
06 Червня, 2023 р., 11:57
Переведення будинку квартирного типу в індивідуальний житловий будинок: алгоритм дій
05 Червня, 2023 р., 10:24
5 червня відбулася щотижнева оперативна нарада сільського голови Олексія Кирнасівського з старостами сіл громади та начальниками відділів.
02 Червня, 2023 р., 14:43
У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, запущено експериментальний проект для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, – «Монетизація дитячого оздоровлення за принципом «гроші ходять за дитиною».
30 Травня, 2023 р., 13:42
Слава Україні! Розпочалася чотириста шістдесят перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави.
30 Травня, 2023 р., 13:40
Українці живуть в умовах постійного стресу, переживань, емоційного болю та страху, який впливає на нашу психіку й на фізичний стан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь