Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

07 Липня, 2022 р., 17:16
Чи підуть діти в школу 1 вересня? На питання, яке хвилює батьків та школярів, відповів у своєму зверненні Начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.
07 Липня, 2022 р., 12:23
Урядова програма «єРобота» допоможе започаткувати або розвинути бізнес зі створенням робочих місць. Дія, Ощадбанк та Державна служба зайнятості розпочати працювати з клієнтами, які бажають взяти участь в цій урядовій програмі.
07 Липня, 2022 р., 10:42
У складні для держави часи роботодавці часто не в змозі забезпечити працівників роботою, але при цьому не поспішають розривати з ними трудові відносини. В такому випадку працівникам слід знати про приховану загрозу, яка криється за таким рішенням.
06 Липня, 2022 р., 20:01
До відома ВПО Студенянської територіальної громади
06 Липня, 2022 р., 12:25
Цього року вступникам під час подання заяв треба обов'язково додавати мотиваційні листи. Відповіді на основні запитання про них підготувало Державне підприємство «Інфоресурс».  Мотиваційні листи потрібно відвозити/надсилати безпосередньо до закладу освіти?  Під час реєстрації електронних кабінетів та подання заяв в електронній формі мотиваційний лист додають до кожної заяви лише через електронний кабінет. Текст листа треба вписати або вставити в спеціальне віконце в розділі «Подання заяв».
05 Липня, 2022 р., 15:51
Студенянська сільська рада висловлює щиру подяку фірмі PRODCON ANTREPRENOR GENERAL, Республіка Румунія, м.Хеман, вул. Нафтохіміків,36 та фірмі CHINTESENTA ENTERPRISE SRL, Romania, Jud.Arges, Loc.Pitesti, str.I.C.Bratiane –В –12 за надану гуманітарну допомогу, а саме продукти харчування, медичні засоби та засоби гігієни. Також дякуємо Кривому Сергію та Чорнюку Олександру за доставку гуманітарної допомоги.
05 Липня, 2022 р., 15:43
Як пройти реабілітаційне лікування за кошти Фонду? Інформуємо, що з червня Фонд соціального страхування України відновив направлення українців на реабілітаційне лікування. Повний курс лікування фінансується за кошти Фонду. Вчасне відновне лікування на базі реабілітаційних відділень санаторно-курортних закладів є запорукою швидшого відновлення після інсультів, інфарктів, операцій та інших важких станів. У чисельних випадках курс реабілітації дозволяє уникнути настання первинної інвалідності.
05 Липня, 2022 р., 15:41
Пенсійний фонд України інформує про зміни, у зв’язку з підвищенням прожиткового мінімуму. З 1 липня 2022 року вчергове підвищено прожитковий мінімум.
05 Липня, 2022 р., 15:40
У п‘ятницю Міністерство цифової трансформації України оголосили проєкт «Армія дронів», де будь-хто може задонатити на літальний апарат для українських військових. Лише за перший день на рахунок ЗСУ надійшло понад 84,6 мільйони гривень! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь