Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

04 Липня, 2022 р., 15:17
Що таке сексуальне насильство? ЯК УБЕРЕГТИСЯ ВІД СЕКСУАЛЬНОГО
04 Липня, 2022 р., 09:44
Це одне з нових офіційних державних і професійних свят України. Воно з’явивлося в Національному Календарі 9-го грудня 2015-го року. У відповідному Указі Президента України № 693, в якому враховувалися роль і значення Національної поліції України у виконанні завдань з охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримці громадської безпеки і порядку, визнано, що попередній Указ Президента України від 17-го листопада 1992-го року № 567 «Про День міліції» втратив силу.
04 Липня, 2022 р., 08:31
Начальник  Вінницької ОВА Сергій Борзов взяв участь у розширеному засіданні Штабу з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/23 року під час воєнного стану. Засідання відбулось під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.  «Ми розуміємо, що опалювальний сезон - це баланс наявності природного газу, вугілля, а також електроенергії. Маємо говорити про інші можливі альтернативні джерела енергії. Деякі громади вже перейшли на альтернативні джерела. Але ніяких віялових відключень не планується», - пояснив Міністр.
02 Липня, 2022 р., 12:37
Сьогодні, 1 липня, напередодні професійного свята, податківці Вінниччини приймали вітання від Начальника Вінницької ОВА Сергія Борзова та голови обласної Ради Вячеслава Соколового.
02 Липня, 2022 р., 12:36
Відсьогодні, 1 липня,  заклади професійної освіти розпочинають прийом документів для вступу
01 Липня, 2022 р., 09:35
Влада і бізнес об’єднуються заради Перемоги! Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов  підписав сьогодні тристоронній Меморандум про співпрацю із ТОВ «Інтернет-реклама РІА» та  ТОВ «РІА Медіа».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь