Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

09 Лютого, 2024 р., 11:36
Головне управління Пенсійного Фонду України підбило підсумки роботи за 2023 рік. Це 27 сервісних центрів та 66 віддалених робочих місць у кожній громаді. Пенсії, страхові виплати, грошові допомоги, житлові субсидії та пільги. Усім цим сьогодні займається ПФУ і має величезне навантаження.
09 Лютого, 2024 р., 11:36
Про нову опцію повідомив Віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.
09 Лютого, 2024 р., 11:33
Запрошуємо на Зустріч для змін – подію, що ініціює діалог між бізнесом, громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування. Будемо говорити про співпрацю, обмінюватися ідеями реалізації спільних проєктів на рівні громад.
08 Лютого, 2024 р., 09:35
21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. З цієї нагоди представники Національного Фестивалю «Код Нації» та проєкту «ПроМову» оголосили проведення Всеукраїнського конкурсу.
08 Лютого, 2024 р., 09:34
Хочете повернути квиток онлайн, а послуга вже закрита або недоступна? Відтепер оформити претензійне повернення квитків можна онлайн — з Дією! Укрзалізниця цифровізувала процес, тож тепер достатньо оформити електронну версію заяви й підписати її Дія.Підписом.
06 Лютого, 2024 р., 09:30
В рамках діяльності робочої групи «Прозорість та підзвітність» управління стратегічних розслідувань у Вінницькій області продовжує проведення комплексних заходів щодо протидії зловживанням з бюджетними коштами.
06 Лютого, 2024 р., 09:30
Ворог постійно полює за інформацією про людей, які захищають Україну. Тож кожне необережне слово чи необдумане фото чи відео, завантажене у мережу, може зіграти злий жарт з військовими.
06 Лютого, 2024 р., 09:28
Сім’ї полонених чи зниклих безвісти, які потребують юридичної підтримки, можуть отримати її, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги. Юристи можуть допомогти звернутися до установ, що займаються пошуком чи обміном, а також щодо встановлення відповідного статусу члена родини зниклого/полоненого, отримання виплат та інших питань.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь