Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

24 Січня, 2024 р., 08:31
23.01 під час зустрічі з очільником делегації «Baker Global Advisory» Дугласом Бейкером Начальник ОВА Сергій Борзов підписав та передав нове видання про Голодомор 1932-1933 років на Вінниччині для його батька – відомого американського політичного діяча Джеймса Бейкера. 
23 Січня, 2024 р., 09:43
Слава Україні! Розпочалася шістсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.
23 Січня, 2024 р., 09:42
Ворог постійно полює за інформацією про людей, які захищають Україну. Тож кожне необережне слово чи необдумане фото чи відео, завантажене у мережу, може зіграти злий жарт з військовими.
22 Січня, 2024 р., 14:19
Дорогі громадяни! Рівно 105 років тому саме тут, на Софійській площі у Києві, були проголошені такі рядки: «Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України». Це слова з Акта злуки, який об’єднав українські землі по обидва береги Дніпра в єдину державу. І з цієї нагоди сьогодні ми відзначаємо День Соборності України. Щороку 22 січня ми завжди згадували про два ключові уроки тих часів, два дороговкази для всіх поколінь української нації: щоб здобути власну державність, треба боротися, щоб її вберегти, потрібно єднатись.
22 Січня, 2024 р., 14:18
22 січня Україна відзначає День Соборності України. «День Соборності - це не лише збереження пам’яті про минуле…Соборність сьогодні - це  запорука виживання нації в умовах повномасштабної війни та нестабільності у світі». - підкреслив Начальник ОВА Сергій Борзов.
18 Січня, 2024 р., 15:32
19 січня на території області очікується ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця, перший рівень небезпечності.
16 Січня, 2024 р., 16:14
Уряд вніс зміни до постанови №76 від 27 січня 2023 року, якою регулюються питання бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, щодо бронювання працівників підприємств оборонно-промислового комплексу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь