Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

30 Грудня, 2023 р., 18:00
Вітаю вас із прийдешнім Новим роком, нехай він буде добрим і спокійним для всіх. Нехай вщухнуть бурі, заспокояться буйні вітри, нехай ляже на землю м'який пухнастий новорічний сніг і запорошить усі біди, усі негаразди. Бажаю всім миру, любові, душевної рівноваги. Це найважливіше сьогодні, це потрібно нам усім. З прийдешнім 2024-м!   З повагою сільський голова                 Олексій КИРНАСІВСЬКИЙ.
29 Грудня, 2023 р., 09:25
Повномасштабна війна підвищила потребу українців у вивченні іноземної мови. На думку більшості учасників, англійська — потреба сьогодення та інструмент для підвищення якості життя.
26 Грудня, 2023 р., 12:04
Для внутрішньо переміщених осіб наявність роботи – це важливий фактор інтеграції у приймаючі громади. Тож куди звертатися переселенцям, аби пришвидшити працевлаштування на новому місці, – роз’яснюємо нижче.
26 Грудня, 2023 р., 12:04
Від січня 2024 року трансплантацію органів, кісткового мозку та посттрансплантаційний супровід фінансуватиме НСЗУ в рамках Програми медичних гарантій. Чому це важливо — розповідаємо нижче.
26 Грудня, 2023 р., 12:03
Восени в Україні пройшов другий етап національного Тижня безпеки дорожнього руху.
25 Грудня, 2023 р., 08:00
      Зима — це час справжньої  казки. Нехай  різдвяний  настрій буде з Вами  не лише в день свята, а й супроводжує протягом усього року! Насолода  від теплих зустрічей, частування  смаколиками, отримання  подарунків, приємні  сюрпризи нехай прикрашають ваші  будні!                                              
20 Грудня, 2023 р., 19:54
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що починаючи з 01.01.2022 припинено дію пільги щодо незастосування платниками єдиного податку другої - четвертої груп (фізичними особами - підприємцями) реєстраторів розрахункових операцій або програмних РРО. Відтак, суб'єкти господарювання зобов'язані проводити розрахунки через РРО/ПРРО та надавати споживачам встановленої форми розрахункові документи. Відрадно, що на Вінниччині помітно збільшилась кількість суб’єктів господарювання, які приєднались до обов’язку, щодо фіскалізації своїх розрахунків. Станом на 18 грудня поточного року в області вже зареєстровано майже 28 тисяч РРО/ПРРО.
18 Грудня, 2023 р., 15:17
Дізнайтеся, як повідомити НІБ про те, що людина потрапила в полон, зникла безвісти або про те, що її депортували.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь