Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

14 Грудня, 2023 р., 04:38
Зловмисники створюють у месенджерах фейкові боти оператора зв’язку Kyivstar. Шахраї розповсюджують фішингові посилання під приводом компенсації та інформування про терміни відновлення роботи сервісів оператора.
14 Грудня, 2023 р., 04:37
Як зазначають у Міністерстві охорони здоров'я України завдяки можливостям інформаційно-комунікаційної системи донорства крові «єКров» процедура здачі крові буде спрощена і впорядкована. Адміністративні процедури та виробничі процеси будуть функціонально автоматизовані.
14 Грудня, 2023 р., 04:37
Кожна сім’я, в якій народилася дитина, має право на отримання від держави одноразової допомоги у вигляді «пакунка малюка» (бебі бокса). Це – набір із понад 90 якісних засобів та виробів – усе, що точно знадобиться в перші місяці для догляду за немовлям: підгузки, пелюшки, ковдри, матрац, рушник, засоби гігієни, іграшки тощо.
12 Грудня, 2023 р., 09:28
Держава підтримує новоспечених батьків і передбачає виплати для родини при народженні малюка. А як щодо тих батьків, які усиновлюють дитину? Важливо знати, що вони також мають право на соціальну допомогу. Загалом йдеться про 41 280 гривень. З них 10 320 грн виплачується одразу, решта – протягом 36 місяців рівними частинами.
12 Грудня, 2023 р., 09:27
Слава Україні! Розпочалася шістсот п’ятдесят сьома доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.
12 Грудня, 2023 р., 09:27
У 2024 році Україна планує витратити на армію, оборону та безпеку майже 1,7 трлн грн.
07 Грудня, 2023 р., 09:20
Наше з вами головне завдання - працювати на благо територіальних громад та відстоювати їх інтереси. Це робота непроста і відповідальна, це щоденні виклики, це прийняття складних рішень. Особливо зараз, в умовах війни, коли перед нами постійно постають нові й нові завдання, а разом з ними приходить новий  досвід.                                                                                                                      
06 Грудня, 2023 р., 15:49
            Вітаю з Днем Святого Миколая та бажаю справжнього дива та безмежної радості, добрих посмішок рідних та любові, веселих миттєвостей та гарного настрою, світлої надії та міцної віри у доброту. Нехай це свято подарує Вам присмак солодкого життя та таку ж солодку мрію. З повагою сільський голова          Олексій КИРНАСІВСЬКИЙ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь