Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

09 Листопада, 2023 р., 09:49
Це свято талановитих людей, носіїв національної ідеї, оберегів історичної пам’яті. Ваша майстерність та професіоналізм зберігають і постійно збагачують українську культуру, а творчість аматорів засвідчує вірність рідному краю, краса якого втілюється у збереженні народних традицій, любові до джерел народного мистецтва. Бажаю Вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог. З повагою сільський голова Олексій Кирнасівський
07 Листопада, 2023 р., 08:23
Через війну, що триває на території України, та зниження охоплення вакцинацією, діти й дорослі ризикують захворіти небезпечними інфекційними захворюваннями. Тому надзвичайно важливо, щоб кожна людина мала доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги.
07 Листопада, 2023 р., 08:22
З 82% площ буряків накопано майже 2 млн тонн цукросировини. Урожайність становить 451 ц/га, а цукристість коренів перевищує минулорічну.
07 Листопада, 2023 р., 08:22
В Україні 6 листопада набув чинності Закон №7438, згідно з яким заборонено використання та розповсюдження більшості салютів, феєрверків та петард.
06 Листопада, 2023 р., 09:24
Українці, які потребують розв’язання питань щодо володіння чи користування землею, можуть безоплатно отримати консультацію юриста від системи безоплатної правничої допомоги. З початку року такою можливістю скористались понад 17 тисяч українців.
03 Листопада, 2023 р., 10:08
Національний портал з імунізації створений для потреб медиків, студентів, фармацевтів, педагогів та громадськості. І передусім батьків, які планують вакцинацію своїх дітей і прагнуть дізнатися більше про ефективність вакцин, епідеміологічну ситуацію, графік щеплень тощо.
03 Листопада, 2023 р., 10:07
В Україні працює Національний портал з імунізації. Це інформаційний ресурс для медиків, студентів, фармацевтів та українців, які шукають доказову інформацію про вакцини та щеплення. На порталі консультують 16 експертів-медиків, які надають роз’яснення стосовно рутинної вакцинації, інформацію про 24 вакцинокеровані інфекції та їхню профілактику, ефективність вакцин. Для фармацевтів та медиків на порталі оновлюють інформацію щодо актуальних змін у нормативних документах. Також розміщують дані щодо захворюваності та наявності в країні вакцин.
03 Листопада, 2023 р., 10:06
Управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що під час нарахування (отримання) доходів, отриманих у вигляді валютних цінностей або інших активів (вартість яких виражено в іноземній валюті або міжнародних розрахункових одиницях), такі доходи перераховуються у гривні за валютним курсом Національного банку України, що діє на момент нарахування (отримання) таких доходів (п. 164.4 ст. 164 Кодексу).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь