Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

25 Жовтня, 2023 р., 12:37
Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої — фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України.
24 Жовтня, 2023 р., 08:28
Саме до нього ви, як пацієнт, будете звертатись в першу чергу зі скаргами та запитаннями про здоров’я, які турбують. Сімейний лікар має найповнішу інформацію про ваш стан здоров’я, тому якнайкраще надасть медичну допомогу або ж порекомендує профілактику хвороб. У сімейного лікаря можна зробити безоплатно вакцинації, передбачені Національним календарем щеплень.
24 Жовтня, 2023 р., 08:27
Цей крок має стати важливим інструментом для запобігання корупції, посадовим зловживанням та іншим порушенням у сфері етики та комплаєнсу.
24 Жовтня, 2023 р., 08:27
Речниця  ГУ ДСНС у Вінницькій області Оксана Урбанська під час брифінгу в медіацентрі ОВА поінформувала про те, яким видався минулий тиждень для вінницьких рятувальників.
23 Жовтня, 2023 р., 14:09
Дізнатися більше можна, зателефонувавши на гарячу лінію Мінреінтеграції «1548», та на порталі Державної служби зайнятості.
23 Жовтня, 2023 р., 10:42
У системі вже доступна перша послуга — декларування права на промислове рибальство.
23 Жовтня, 2023 р., 10:42
Як повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України,  тепер у Дії доступна карта з розташуванням Пунктів незламності. Українці зможуть знайти найближче місце, де зарядити телефон, зателефонувати рідним або провести Zoom.
19 Жовтня, 2023 р., 08:30
Діти з 14 років, які мають намір скасувати своє усиновлення, можуть звернутися по безоплатну правничу допомогу.  Якщо усиновлення суперечить інтересам дитини, не забезпечує її сімейного виховання, якщо між усиновлювачем і дитиною склалися стосунки, які роблять неможливими їхнє спільне проживання і виконання усиновлювачем своїх батьківських обов'язків, таке усиновлення можна скасувати рішенням суду.
17 Жовтня, 2023 р., 10:00
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що нормами Податкового кодексу України за будь-яким платником податку на доходи фізичних осіб закріплено право на зменшення суми загального місячного оподатковуваного доходу, отримуваного від одного роботодавця у вигляді заробітної плати, на суму податкової соціальної пільги у розмірі, що дорівнює 50 відс. розміру прожиткового мінімуму для працездатної особи (у розрахунку на місяць), встановленому законом на 1 січня звітного податкового року ( у 2023 році ця сума становить 1342 грн).
17 Жовтня, 2023 р., 09:59
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що порядок оподаткування ПДФО доходу, отриманого платником податку в результаті прийняття ним у спадщину чи дарунок коштів, майна, майнових чи немайнових прав, врегульовано нормами Податкового кодексу України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь