Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

17 Жовтня, 2023 р., 09:59
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує, що Законом України від 30.06.2023 № 3219 з 1 серпня 2023 року частково знято обмеження на проведення контролюючими органами документальних перевірок. Крім того, поновлюються на невикористаний строк перевірки, які були розпочаті та не завершені до 24 лютого 2022, крім тих, для яких встановлено мораторій. При цьому, документальні та фактичні перевірки під час дії воєнного стану проводяться за наявності безпечних умов для проведення перевірки, а саме безпечного:
17 Жовтня, 2023 р., 09:58
ГУ ДПС у Вінницькій області інформує, що на вебпорталі ДПС  України розміщено оновлений план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік. Звертаємо увагу, що змінено  розділи I – ІІІ. З оновленим планом-графіком проведення документальних планових перевірок платників податків на 2023 рік можна ознайомитись за посиланням  https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/642254.html
17 Жовтня, 2023 р., 09:57
ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує про можливість отримати великий спектр послуг від ДПС через мобільний додаток «Моя податкова»! Переваги при його використанні є очевидними. По-перше – за стосунок є безкоштовним продуктом. По-друге – економить час, оскільки не потрібно відвідувати податковий орган. По-третє – потрібна інформація є доступною протягом 24/7. А ще – для отримання результату достатньо 5 хвилин.  Понад 28 тисяч користувачів, які вже завантажили додаток «Моя податкова», отримують послуги у смартфоні! Тож радимо всім скористатися наданою можливістю та доєднатися до користувачів за стосунку.
17 Жовтня, 2023 р., 09:45
#Робота _для_ВПО У рамках кампанії Вінницька обласна служба зайнятості проводить масштабну інформаційну роботу серед ВПО щодо сприяння у працевлаштуванні, можливостей професійного навчання та перенавчання, організації підприємництва, надання грантів для створення або розвитку бізнесу тощо.
16 Жовтня, 2023 р., 13:43
Документальний проєкт "Незламні діти. Я чекаю" розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань.
16 Жовтня, 2023 р., 13:41
Вакцинація захищає дитину від кору. Деякі діти не можуть бути вакциновані через наявні у них медичні протипоказання. Для їх безпечного відвідування шкіл, дитсадків, дитячих таборів, спортивних секцій та інших колективів, інші діти, у яких немає протипоказань, мають бути вакциновані за календарем щеплень.
13 Жовтня, 2023 р., 10:27
ГУ ДПС у Вінницькій області  нагадує, що відповідно до норм Закону України від 30 червня 2023 року № 3219-ІХ внесено зміни до Податкового кодексу України у частині обліку рахунків та електронних гаманців. Відтак, з 1 серпня 2023 року банки, інші фінансові установи, небанківські надавачі платіжних послуг, емітенти електронних грошей зобов’язані надсилати до контролюючого органу повідомлення про відкриття/закриття рахунків/електронних гаманців платників податків, визначених п. 69.1 ст. 69 ПКУ з дотриманням строків встановлених п. 69.2 ст. 69 ПКУ, тобто у день відкриття/закриття рахунку/електронного гаманця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь