Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

03 Жовтня, 2023 р., 08:59
 З 1 жовтня 2023 року розподіл природного газу споживачам на території Вінницької області (за виключенням кількох населених пунктів) та в місті Гайворон надає новий Оператор ГРМ – Вінницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України».
02 Жовтня, 2023 р., 15:56
Для внутрішньо переміщених осіб наявність роботи – це важливий фактор інтеграції у приймаючі громади. Тож куди звертатися переселенцям, аби пришвидшити працевлаштування на новому місці, – роз’яснюємо нижче.
02 Жовтня, 2023 р., 15:56
До уваги учасників дорожнього руху! Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Вінницькій області повідомляє, що у зв’язку з скороченням світлового дня та погодними умовами виникає необхідність у підвищенні видимості автомобіля для пішоходів та інших учасників руху.
02 Жовтня, 2023 р., 08:28
Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Сердечно вітаю Всіх із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно - патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.  
02 Жовтня, 2023 р., 08:26
Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Ми схиляємо голови перед мудрістю і жертовністю освітянина – учителя, вихователя, викладача, майстра, зусиллями якого твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави. Ви сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, вчите нашу юнь пізнавати нове і пам’ятати про те, якого ми роду. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Впевнені, що ви й надалі докладатимете зусиль задля утвердження заможної, духовно багатої України. Щиросердно бажаємо Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.
02 Жовтня, 2023 р., 08:25
Шановні володарі книжок та книжних полиць,покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет та журналів! Вітаємо Вас від всієї душі та бажаємо творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі, ніколи не подати духом, завжди бути бадьорими та усміхненими і на життєві негаразди дивитись крізь пальці. Нехай все в Вас буде добре!
28 Вересня, 2023 р., 14:24
Шахраї, крім стандартних телефонних дзвінків від імені працівників банків, можуть використовувати різні технології, аби бути більш переконливими.
28 Вересня, 2023 р., 14:22
Наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.  Передусім варто відзначити, що головна мета програми — посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, в свою чергу, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися.
27 Вересня, 2023 р., 15:55
Ваучер на навчання - це можливість безоплатно перекваліфікуватися або змінити професію. Наразі визначено біля 123 таких спеціальностей. Дізнатися більше можна, зателефонувавши на гарячу лінію Мінреінтеграції «1548», та на порталі Державної служби зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь