Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

14 Липня, 2022 р., 11:56
14 липня виповнюється шість років з Дня загибелі нашого земляка, воїна АТО - Дунаєвського Сергія Михайловича, солдата зенітно-артилерійського взводу 46-го окремого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України «Донбас Україна». Сергій загинув у місті Мар'їнка Донецької області під час артилерійського обстрілу.
14 Липня, 2022 р., 11:54
Телеграм чат-бот Українського державного інституту культурної спадщини (УДІКС) є безпечним, анонімним та швидким у використанні, має можливість збирати інформацію по всій території України, включаючи тимчасово окуповані території.
13 Липня, 2022 р., 18:37
Безпека жителів Вінницької області – передусім! Попри війну, сьогодні, 13 липня, за участі  Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова та начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Івана Іщенка, в Чечельницькій ТГ Гайсинського району відкрили поліцейську станцію сектору поліцейської діяльності. Це вже 46-та  така станція, що запрацювала на Вінниччині в межах проекту «Поліцейський офіцер громади».
13 Липня, 2022 р., 14:29
З 16 липня розпочинається новий етап втілення норм Закону України "Про забезпечення функціонування української мови як державної", який забезпечить збільшення присутності державної мови в публічному просторі та зміцнить її статус як державної.
13 Липня, 2022 р., 14:27
В електронних кабінетах для цієї категорії вступників можливість подати заяви до закладів фахової передвищої освіти буде відкрито до 18:00 год. 14 липня. Йдеться про заяви насамперед на бюджет та контракт, якщо так визначено в Правилах прийому конкретного закладу ФПО.
12 Липня, 2022 р., 13:35
В умовах активних бойових дій в Україні багато людей вимушено залишають домівки в пошуках мирного життя і виїжджають в більш безпечні регіони та за кордон. В результаті втрачають роботу і вимушені шукати нову.
12 Липня, 2022 р., 13:32
Громадські роботи полягають у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, у вільний від роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт. Призначаються громадські роботи на строк від двадцяти до шістдесяти годин і відбуваються не більш як чотири години на день, а неповнолітніми – не більше ніж дві години. Порушники перебувають на обліку в уповноваженому органі з питань пробації за місцемпроживання. Посадова особа органу пробації проводить з порушником бесіду, під час якої роз’яснює порядок та умови відбування стягнення, наслідки ухилення від відбування громадських робіт та видає направлення для відбування стягнення на один із об’єктів, визначених органами місцевого самоврядування. До відбутого строку громадських робіт зараховується тільки той час, протягом якого порушник виконував суспільно корисну працю на визначених об’єктах. Законодавчо визначено, що у разі ухилення порушника від відбування громадських робіт постановою суду (судді) за поданням уповноваженого органу з питань пробації, невідбутий строкгромадських робіт може бути замінено штрафом або адміністративним арештом. На обліку Тульчинського районного сектору №2 філії Державної установи “Центр пробації” у Вінницькій області перебуває 1 порушник, на якого судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт. Він займається упорядкуванням території с. Студена.
12 Липня, 2022 р., 12:44
У «Дії» повернеться можливість «поділитися» техпаспортом і з’явиться переклад документів.
12 Липня, 2022 р., 12:42
Якщо заклад охорони здоров’я, до якого звернеться пацієнт, не підключений до ЕСОЗ (електронної системи охорони здоров’я), то лікар має виписати паперовий рецепт.
12 Липня, 2022 р., 12:40
Від 12 липня 2022 року на інформаційних сторінках https://zno.testportal.com.ua/info/login понад 206 тис. потенційних учасників основної сесії національного мультипредметного тесту можуть отримати запрошення, що містять інформацію про дату, час і місце проведення НМТ. Про це у своєму телеграм-каналі https://t.me/SerhiyShkarlet/1038 повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь