Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

31 Березня, 2023 р., 13:00
Електронний рецепт можна буде отримати в будь-якого лікаря, незалежно від наявності декларації з сімейним лікарем. Водночас пацієнт має бути обов’язково зареєстрований в ЕСОЗ – це проста процедура, яку може швидко здійснити будь-який медичний фахівець.
30 Березня, 2023 р., 22:47
Щоб отримати рецепт на рецептурний препарат необхідно обовʼязково звернутися до лікаря на прийом.
30 Березня, 2023 р., 22:46
Для школярів, що у 2023 році здобувають загальну середню освіту та мають намір вступати до ВНЗ, громадською організацією "Молодіжна організація "Молоде покоління" суспільно з Національним Фестивалем “Код Нації” було ухвалено рішення про проведення марафону зустрічей.
30 Березня, 2023 р., 22:42
29.03.2023р. відбулося засідання робочої групи по реалізації на території громади Агротуристичного кластеру «Шляхами Трипільської Праматері» - тема історії українського роду, пошуку нашого коріння, відродження нашої ідентичності, пов’язаної з вивченням трипільської культури. Учасниками робочої групи розглянуто об’єкти історико-культурної спадщини та природні об’єкти з метою формування туристичного маршруту Студенянської територіальної громади.
28 Березня, 2023 р., 15:35
Булінг (від англ. to bull — переслідувати) — це агресивна свідома поведінка однієї дитини (або групи) стосовно іншої, що супроводжується регулярним фізичним і психологічним тиском та є гострою проблемою сучасності.
28 Березня, 2023 р., 14:53
23.03.2023 року директором  КУ  « ЦНСП  Студенянської  сільської  ради » спільно з поліцейським офіцером Студенянської  громади  був  здійснений    рейд по багатодітним сім’ям та сім’ям, які потрапили в складні життєві обставини.  Під час відвідування сімей, обстежено умови проживання дітей та задоволення  їхніх потреб.  З батьками була проведена бесіда, щодо належного виконання батьківських обов’язків.
28 Березня, 2023 р., 14:52
Рецепт, що виписує лікар, чітко регламентує схему приймання ліків. Він враховує індивідуальні особливості організму пацієнта. Чого ж робити категорично не можна:
28 Березня, 2023 р., 14:51
Для того, щоб процес призначення рецептурних ліків став більш простим та ефективним, весною в Україні буде впроваджено електронний рецепт на всі рецептурні ліки. 
28 Березня, 2023 р., 14:50
Міністерством соціальної політики у співпраці з проектом технічної допомоги „Супровід урядових реформ в Україні”, що виконується Alinea International Ltd. за підтримки Уряду Канади, розроблено проект Державного стандарту соціальної послуги соціального супроводу сімей / осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах.
27 Березня, 2023 р., 10:19
Над розширенням функціоналу шерингу вже працює команда Мінцифри.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь