Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

10 Березня, 2023 р., 14:47
ХТО МИ Благодійний фонд, що надає довгострокову допомогу дітям, які втратили одного чи обох батьків унаслідок російської війни в Україні. НАША МІСІЯ Допомогти Дітям Героїв прожити втрату найрідніших, щоб реалізувати свій особистісний та професійний потенціал і стати найкращими представниками української нації у світовій спільноті.
10 Березня, 2023 р., 14:31
В Україні понад 10 місяців діє експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення паспорта громадянина України та паспорта для виїзду за кордон. 
10 Березня, 2023 р., 14:30
На територіях, де велись активні бойові дії, вибухонебезпечні предмети можуть бути замасковані у побутових предметах, гаджетах, книгах, розкиданих речах на вулиці та навіть в іграшках.
09 Березня, 2023 р., 09:49
Плануєте зареєструвати земельну ділянку, обмежити використання землі чи внести відомості про ділянку до Державного земельного кадастру? Гід з державних послуг пояснить, як та за який час це можна зробити.
09 Березня, 2023 р., 09:48
Тепер на порталі Дія доступний розділ в кабінеті громадянина Моє будівництво. У ньому відображаються всі документи, у яких ви вказані як замовник будівництва.
06 Березня, 2023 р., 13:31
В області поширюється інформація та надсилаються листи від імені Начальника ОВА Сергія Борзова щодо збору благодійних коштів.
06 Березня, 2023 р., 13:30
Українська природа також є жертвою російської агресії. Війна вплинула на кожний компонент довкілля – тваринний і рослинний світ, воду, повітря, ґрунт.
06 Березня, 2023 р., 13:27
Вперше серйозна дискусія щодо того, як і кому допомагати знайти собі нову домівку потрапила в стіни парламенту в квітні 2022 року, коли депутати зареєстрували законопроєкт. Питання виявилося доволі складним, що його прийняли у другому читанні лише через 10 місяців. А далі на нього ще чекає підпис Президента, щоб набрати законної сили.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь