Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

16 Травня, 2019 р., 15:48
  Реформа децентралізації є однією з найбільш важливих та масштабних міжсекторальних реформ, що привносить безпосередні переваги у повсякденне життя українців. Це історія вражаючого успіху та повернення ініціативи в руки місцевих громад.
11 Травня, 2019 р., 14:13
  8 травня в Студенянському Будинку культури пройшло свято-пам’яті «Пам’ять священна» присвячене Дню пам’яті та примирення і 74 річниці перемоги над нацизмом в Другій світовій війні. Згадали усіх, хто загинув на фронтах Другої світової війни, хто віддав своє життя за мир і спокій на рідній землі. З вітальним словом до жителів звернулася заступник сільського голови – Ружицька В.Г. Під час святкового заходу відбулося урочисте покладання квітів до Обеліску пам’яті.
08 Травня, 2019 р., 12:59
  3 травня в м. Вінниці відбулося урочисте відкриття V Всеукраїнського фестивалю народного мистецтва «Великодня писанка», в програму якого ввійшла презентація Всеукраїнської виставки «Великодня писанка-2019», театралізоване дійство «Великдень душі в піснях та обрядах» і виставка-ярмарок «Великодні подарунки».
27 Квітня, 2019 р., 08:02
  Чорною та гіркою увійшла дата 26 квітня 1986 року в історію людства . На благодатній землі українського Полісся, майже в центрі Європи сталася аварія, яку обгрунтовано вважають найбільшою у світі техногенною і екологічною катастрофою. Ось уже 33 роки ця невигойна рана ятрить українську землю. Чорнобильський смерч забрав життя багатьох людей, завдає шкоди здоров?ю мільйонів українців. Наслідки чорнобильської трагедії ще сотні літ відчуватимуть на собі майбутні покоління.
22 Квітня, 2019 р., 15:20
  Шановні жителі громади!
19 Квітня, 2019 р., 14:05
  У шкільному бібліотечному пункті Студенянської Публічної бібліотеки діє книжкова виставка „Мереживо загадкової прози Миколи Гоголя”, присвячена 210-й річниці від дня народження відомого письменника – мислителя світового рівня, визнаного класика української та російської літератури першої половини ХІХ ст.
19 Квітня, 2019 р., 09:21
  Мінсоцполітики визначило порядок здійснення органами опіки та піклування контролю за цільовим витрачанням аліментів на дитину. Такі норми передбачені в наказі Міністерства від 15 листопада 2018 року № 1713, зареєстрованому в Мін'юсті. Затверджений Порядок визначає процедуру здійснення контролю за цільовим витрачанням коштів на утримання дитини (аліментів) одним із батьків або іншим законним представником дитини, разом з яким вона проживає. Зазначений контроль здійснюватимуть органи опіки та піклування, проводячи інспекційні відвідування одержувача аліментів.
12 Квітня, 2019 р., 12:26
  Нарада Студенянського сільського голови Кирнасівського О.П. з представниками контролюючих органів і служб з питань забезпечення правопорядку в контрольованому прикордонному районі.
11 Квітня, 2019 р., 13:54
  1 квітня у всьому світі святкують День сміху. Цей святковий день – чудовий привід, аби подарувати радість та посмішки своїм друзям та близьким, а особливим дітям.
09 Квітня, 2019 р., 11:14
  Звернення Організаційного комітету з підготовки та проведення у 2019 році заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь