Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

13 Лютого, 2023 р., 15:14
Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 13.02.23 орієнтовно склали / The total combat losses of the enemy from 24.02.22 to 13.02.23 were approximately:
13 Лютого, 2023 р., 15:13
Епілепсія — це неврологічне захворювання, яке неможливо вилікувати, але за умови регулярного вживання ліків епілептичні напади можна стримувати. У Національній службі здоров'я України нагадали, як пацієнтам з епілепсією отримати безоплатну медичну допомогу та “Доступні ліки”.
10 Лютого, 2023 р., 15:23
Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов разом із народним депутатом України Іриною Борзовою та профільним заступником Олександром Піщиком передав сьогодні керівникам громад Вінницької області потужні генератори, надані в рамках проекту UNOPS Україна «Посилення стабільності постачання тепла населенню України», що фінансується Українським гуманітарним фондом.
09 Лютого, 2023 р., 13:02
Легендарний Гайворон — серце українських вузькоколійок — чекає гостей зі всієї України! Ви отримаєте незабутню поїздку найдовшою вузькоколійкою в Європі за маршрутом Гайворон — Бершадь і зворотно. Мандрівка на потязі під паровозом відбудеться 18 лютого (субота).
09 Лютого, 2023 р., 13:01
Вже майже рік в Україні триває повномасштабна війна. Триває і мобілізація. В такий складний час кожен військовозобовʼязаний, який вважає Україну своєю Батьківщиною, повинен сам прийти до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки  за місцем проживання і поцікавитися, чим може бути корисним армії та чим допомогти країні.
09 Лютого, 2023 р., 13:01
Якщо плануєте виїзд за кордон на власному авто, обов’язково візьміть з собою наступні документи: посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію автівки на ім’я водія або пасажира та дійсний договір міжнародного страхування “Зелена карта”.
08 Лютого, 2023 р., 12:58
Не підходь! Не чіпай! Не панікуй! «Правило трьох Не» — головний меседж навчального відеоролику

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь