Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

01 Лютого, 2023 р., 16:00
Електронний кабінет особи з інвалідністю - це є зручний сервіс, який допоможе оперативно отримати допоміжні засоби реабілітації.
01 Лютого, 2023 р., 16:00
За повідомленням Вінницького обласного центру з гідрометеорології на території Вінницької області погіршення погодних умов. 
31 Січня, 2023 р., 10:32
На черговій 36 сесії обласної Ради депутати ухвалили зміни до Положення про порядок використання коштів обласного бюджету для надання грошової допомоги громадянам. Тепер матеріальну допомогу з обласного бюджету можуть отримувати переселенці, які зареєстровані на Вінниччині та мають відповідну довідку.
31 Січня, 2023 р., 08:42
29 січня 1918 року відбулась одна із найбільш трагічних, і, водночас, вкрай важливих подій в історії України – бій під Крутами.
31 Січня, 2023 р., 08:40
У межах підписаного меморандуму про співпрацю між Офісом Уповноваженого зі зниклих безвісти та Координаційним штабом з надання правової допомоги родини зниклих осіб можуть отримати безоплатну юридичну допомогу.
31 Січня, 2023 р., 08:40
Нова послуга в застосунку Дія: обміняйте 5 старих ламп розжарювання на 5 енергоефективних LED-лампочок. Уряд запустив програму, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни та скоротити дефіцит електроенергії для користувачів.
31 Січня, 2023 р., 08:39
У Міністерстві освіти і науки представили модель вступу у 2023 році до закладів вищої освіти.
31 Січня, 2023 р., 08:38
Щодня, щохвилини захисники, волонтери та громадяни продовжують виборювати крок за кроком перемогу нашої держави та героїчно чинити опір російським окупантам. Україна змінює ставлення до себе і дивує світ, впевнено крокує до світлого майбутнього країни, на яке ми усі безперечно заслуговуємо.
27 Січня, 2023 р., 14:01
Вже минув майже рік з моменту повномасштабного вторгнення РФ і люди в Україні та поза її межами зробили стільки неймовірного для допомоги одне одному, що, по-перше, це точно додає віри і сил для Перемоги України, а, по-друге, дуже важливо зафіксувати цей важливий досвід.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь