Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

18 Лютого, 2020 р., 09:38
  За участі сільського голови Олексія Кирнасівського, начальниці фінансового обліку та звітності Вікторії Монастирської під керівництвом начальниці відділу освіти, культури, молоді та спорту Студенянської сільської ради Наталі Королюк, 17 грудня 2019 року, проведено нараду з керівниками закладів освіти Студенянської об'єднаної територіальної громади, де обговорено проєкт місцевого бюджету Студенянської ОТГ в частині забезпечення фінансування закладів освіти громади у 2020 році.
18 Лютого, 2020 р., 09:34
  За участі сільського голови О.П. Кирнасівського, заступника з питань виконавчих органів ради В.Г. Ружицької, під керівництвом начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Студенянської сільської ради Н.І. Королюк проведено нараду з керівниками закладів освіти та головами профспілкових комітетів Студенянської об'єднаної територіальної громади.
18 Лютого, 2020 р., 09:21
  10 вересня 2019 року відбулась робоча нарада з керівниками закладів освіти Студенянської об'єднаної територіальної громади щодо організації інклюзивного навчання в закладах освіти громади.
18 Лютого, 2020 р., 09:17
  Сьогодні відділом освіти, культури, молоді та спорту Студенянської сільської ради було проведено робочу нараду з заступниками закладів освіти громади.
18 Лютого, 2020 р., 09:10
  Пояснювальна записка до звіту про виконання бюджету ОТГ Студенянської сільської ради за 2019 рік
14 Лютого, 2020 р., 09:40
  В Студенянській об'єднаній територіальній громаді пройшли заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 31-ї річниці виведення військ з Афганістану.
13 Лютого, 2020 р., 15:24
  Перспективи її реформування Продовжується Національна стратегія реформування системи інституційного догляду та виховання дітей, реінтеграції дітей в сімейне середовище, родинне середовище. Діти мають бути повернуті в громаду та виховуватися в сімейному оточенні з метою їх всебічного гармонійного розвитку.
10 Лютого, 2020 р., 15:44
  У Студенянській об’єднаній територіальній громаді в новому приміщенні запрацював ЦНАП у форматі «Прозорий офіс». Приміщення знаходиться по вулиці Соборна, 29 А.
10 Лютого, 2020 р., 14:54
  31 січня в Студенянській об'єднаній територіальній громаді відбувся відбірковий етап конкурсу солістів – вокалістів та читців «Зіркова мрія - 2020», в рамках обласного мистецького фестивалю учнівської та вчительської творчості «Проліски надії – 2020», метою якого є виявлення обдарованої учнівської молоді, стимулювання творчих здібностей учнів, виховання патріотизму, національної гідності та самодостатності учнівської молоді. Конкурс проводився в номінаціях вокал та художнє читання за віковими категоріями: молодша група (1-5 класи), середня група ( 6-9 класи), старша група (10-11 класи). У конкурсі взяли участь 12 учасників з 2-х закладів освіти громади - ОНЗ «Студенянська ЗОШ І-ІІІ ступенів» та НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ с. Гонорівка».
30 Січня, 2020 р., 16:13
  29 січня 1918 року відбулася визначна подія в українській історії – бій під Крутами, яка знаменувала початок нової епохи національного пробудження українців, усвідомлення права жити на власній землі та святого обов’язку – боронити її. Крути стали легендою, символом героїзму та жертовності молодого покоління в боротьбі за незалежну Україну. Ми маємо пам’ятати великий та безсмертний подвиг юнаків, що захищали українську державність, поклавши на її вівтар найцінніше – власне життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь