Студенянська громада
Вінницька область, Тульчинський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Останні новини

28 Січня, 2020 р., 14:12
  27 січня відзначається Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту. Голокост – це події, пов’язані з великими людськими втратами. Це страшне, нелюдське явище, яке відбулося в 1933-1945 роках і призвело до умисного винищення однієї третини євреїв, породжене ненавистю і фанатизмом, затятим расизмом і принизливими забобонами, які панували тоді в фашистській Німеччині – не повинно повторитися.
28 Січня, 2020 р., 13:30
  За ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Вінницькій області, учні та вихованці закладів освіти Студенянської громади долучилися до Всеукраїнського проекту «Свято Олімпійського прапора».
23 Січня, 2020 р., 08:42
  День Соборності України увійшов до національного календаря як велике державне свято. Саме Акт злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, урочисто проголошений 22 січня в Києві на Софійському майдані, увінчав прагнення українців жити у єдиній країні.
22 Січня, 2020 р., 20:43
  Виставка присвячена юній письменниці Олександрі Бурбело
21 Січня, 2020 р., 11:55
  19 січня, православні християни святкують Водохреще, або Богоявлення Господнє. Водохреще - це третє найбільше свято, яке завершує цикл різдвяних свят.
13 Січня, 2020 р., 15:36
  Незабаром українців очікує третє і завершальне велике свято різдвяно -новорічного циклу – Хрещення Господнє. У цей день прихожани святять воду, яка зберігає свої цілющі властивості протягом року, а також пірнають в ополонку. Але до купання на Водохреща треба ретельно підготуватися й дотримуватись усіх правил безпеки, оскільки для організму подібні процедури – це величезний стрес.
03 Січня, 2020 р., 16:10
  Сім’я – це чітка гармонійна система у якій є свої правила та закони. З народженням дитини життя сім’ї змінюється – ця, здавалося б, давня істина, для багатьох виявляється сюрпризом.
02 Січня, 2020 р., 15:30
  Святкування Нового Року в Студенянській об’єднаній територіальній громаді проходило 29-31 грудня. В закладах культури громади відбулися святкові новорічні концерти. Працівники Студенянського будинку культури підготували для глядачів новорічну виставу «Дванадцять місяців». Зі святом жителів громади привітали сільський голова Олексій Кирнасівський та в. о. старости села Гонорівка Федір Солейко, побажали щоб щедрі святкові дні подарували радість дружніх зустрічей, любов і благодать, гармонію і кохання, мир, свободу та незалежність кожному та нашій Україні!
26 Грудня, 2019 р., 11:04
  Незабаром Новорічні та Різдвяні свята.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь